Τη Δευτέρα 11-9-2017,  αρχίζει μια νέα σχολική χρονιά!

Ο Αγιασμός θα γίνει στις 8.10 π.μ.. Οι μαθητές μετά τον Αγιασμό, θα παραλάβουν τον κανονισμό του σχολείου και θα αποχωρήσουν. Τα βιβλία θα μοιραστούν την Τρίτη.

Αγαπητοί γονείς,

Μια νέα σχολική χρονιά  αρχίζει γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες, επιθυμία για έργο και αληθινή πρόοδο! Το διδακτικό προσωπικό  του σχολείου μας   αρχίζει έναν νέο  κύκλο μαθημάτων με όρεξη για δουλειά με στόχο να γεμίσει τις ψυχές και το μυαλό  των παιδιών  μας, όχι μόνο με εμπειρίες και γνώσεις , αλλά και με ευτυχία!
Κοινή μας επιθυμία είναι η βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μικρούς μας μαθητές, στα παιδιά που η πολιτεία και οι γονείς εμπιστεύονται στα χέρια μας .Όλοι μαζί θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε κάθε αδυναμία και να βελτιωθούμε όσο περισσότερο μπορούμε!
Μαζί θα μάθουμε, μαζί θα κοπιάσουμε, μαζί θα νιώσουμε την ευτυχία της επιτυχίας!
Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω στα πρωτάκια μας, τα οποία και υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά και με την αγκαλιά μας και την καρδιά μας ανοιχτή!
Αγαπητοί γονείς, να είστε σίγουροι όλοι πως τα παιδιά σας είναι σε ασφαλή κι έμπειρα χέρια! Να είστε βέβαιοι πως το σχολείο θα είναι μαζί σας και δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε!                                                                                                                                  Η κοινή μας αγάπη για τους μικρούς μαθητές και τις μαθήτριες  του Σχολείου μας και η επιθυμία για το καλύτερο των παιδιών μας ας είναι ο φωτεινός φάρος των προσπαθειών μας!
Εύχομαι στους μαθητές μας «Καλή πρόοδο» και σε όλους μας «Καλή σχολική χρονιά»!

Η Δ/ντρια

Οικονόμου Σταυρούλα

Advertisement