Το σχολείο μας σε συνεργασία με το Διευθυντή Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Α/θμιας Γ΄ Αθήνας, κ. Αδάμ Στάμο, και τις  Υπεύθυνες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων, Ελένη Νιάρχου και Μαρία Μαγαλιού και τη διεθνούς φήμης Mezzo Soprano Αλεξάνδρα Γκράβας  συμμετέχει  στο  Masterclass τραγουδιού για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, ηλικίας 8-12 ετών.

Στόχος της δράσης είναι αφενός μεν η ανάδειξη και καλλιέργεια του μουσικού ταλέντου των μαθητών και των ιδιαίτερων μουσικών τους κλίσεων, αφετέρου δε η αισθητική καλλιέργεια και πολιτισμική εμπειρία που απορρέει από την αλληλεπίδραση των μαθητών με καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική η προσφορά της κ. Γκράβας να ακούσει, να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει μαθητές των σχολείων της Διεύθυνσής μας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ταλέντο στη φωνητική μουσική, ώστε να ανακαλύψουν τις μουσικές δεξιότητες και ικανότητές τους και να ενθαρρυνθούν για την περαιτέρω καλλιέργειά τους.

Το Master class θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 κατά τις ώρες 09:45-16:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων των 6ου και 14ου Δημοτικών Σχολείων Περιστερίου (Πτολεμαΐδος 51) για όποιον ενδιαφέρεται να το παρακολουθήσει.

Αποτέλεσμα εικόνας για alexandra gravas soprano

Advertisement