Την  Πέμπτη και την Παρασκευή 24 και 25 Μαιου 2018 το σχολείο μας συμμετείχε στους αγώνες Κλασικού Αθλητισμού (στίβου) των δημοτικών σχολείων της Δυτικής Αθήνας. Οι αγώνες έγιναν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αιγάλεω και  η παρουσία του σχολείου μας ήταν με επτά(7) μαθητές και μαθήτριες. Δύο μαθήτριες συμμετείχαν στο αγώνισμα των 150 μ., δύο μαθήτριες στο αγώνισμα των 60 μ.,ένας μαθητής στα 150 μ. και  δύο μαθητές στο αγώνισμα των ρίψεων (μπαλάκι).

Μετά από καταπληκτικές εμφανίσεις όλων, τρεις (3) προκρίθηκαν στους τελικούς αγώνες της Παρασκευής. Στους τελικούς οι τρεις (3) μαθητές, αγωνίστηκαν με  όλες τους τις δυνάμεις και οι δύο (2) τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις και ο τρίτος ήταν μέσα στην πεντάδα.

Οι μαθητές κατέκτησαν δύο (2) μετάλλια τρίτης θέσης. Ο ένας μετάλλιο στα 150 μ., ο δεύτερος μετάλλιο στο μπαλάκι και ο τρίτος πέμπτη θέση στο μπαλάκι. Το σχολείο πήρε από τις υψηλότερες θέσεις στην τελική κατάταξη των αγώνων.

Αυτό που έχει την μεγαλύτερη αξία είναι ότι η παρουσία των μαθητών ήταν εντυπωσιακή πρώτα για το ήθος τους και μετά για την αγωνιστικότητα που επέδειξαν. Πέρα από τις θέσεις που κατέκτησαν, όλοι τους έδειξαν προτεραιότητα στη αξία της συμμετοχής.

Συγχαρητήρια, καλή συνέχεια στα επόμενα αθλητικά μαθητικά χρόνια!!!

 

Advertisement