Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το σχολείο μας  προκρίθηκε και συμμετέχει στο TEDxKids@ilissos 2019, με θέμα «Το χρόνο»  με ομιλήτρια την μαθήτρια της ΣΤ΄ τάξης , Σοφία Γκουρογιάννη. Η Σοφία, αφού προτάθηκε από το Σύλλογο Διδασκόντων, έστειλε το βίντεό της και προκρίθηκε, καθώς αποφασίστηκε ότι είχε κάτι ιδιαίτερο.

Θα έχει 8 λεπτά, πάνω στην σκηνή του TEDxKids, για να μοιραστεί τις ιδέες της και να εμπνεύσει τους χιλιάδες θεατές που θα τη δουν…  Στόχος να τους πει κάτι, που θα τους αλλάξει τη ζωή, που θα βοηθήσει και τους μεγάλους να καταλάβουν τα παιδιά λίγο καλύτερα και να δουν τον κόσμο μέσα από τα δικά της μάτια. Ο Σύλλογος Διδασκόντων είναι δίπλα της.

Το TEDxKids δεν θα είναι απλώς ομιλίες, δεν θα είναι απλά ένα event, θα είναι μία τεράστια ΕΜΠΕΙΡΙΑ που όμοια της δεν έχει υπάρξει και η Σοφία θα είναι πρωταγωνίστρια.

Σοφία, σου ευχόμαστε να φανείς αντάξια της εμπιστοσύνης μας και των προσδοκιών που έχεις γεννήσει με το video σου στην κριτική επιτροπή, στους εκπαιδευτικούς του σχολείου, που πίστεψαν σε σένα, και στους συμμαθητές σου, που θα είναι περήφανοι για τη συμμαθήτριά τους!

Θα ακολουθήσει εκπαίδευση με μέντορες.Η προετοιμασία Της για το TEDxKids και η ομιλία της εκεί, θα είναι κάτι που θα θυμάται σε όλη της τη ζωή και θα μείνει για πάντα!

https://www.tedxkidsilissos.com/speakers-call.html

Advertisement