Αγαπητοί γονείς, επειδή όλοι θέλετε να ξέρετε αν θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία, σας ενημερώνω ότι μέχρι στιγμής η απόφαση του Δημάρχου Ιλίου είναι να λειτουργήσουν κανονικά (Ο Δήμαρχος είναι υπεύθυνος ). Μας έχουν δοθεί οδηγίες για τη θέρμανση του χώρου. Να γνωρίζετε ότι ήδη έχω ανάψει το καλοριφέρ δύο ημέρες για να ζεσταθεί ο χώρος,. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερωθείτε από το blog τ ου σχολείου. Καλό βράδυ!Κανονικά θα λειτουργήσουν τα Σχολεία στον Δήμο Ιλίου στις 08.01.2019
Οδηγίες για επαρκή θέρμανση των Σχολικών Μονάδων στους Διευθυντές
Αυτή είναι η απόφαση:
Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι, κανονικά θα λειτουργήσουν τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα διοικητικά του όρια, καθώς επίσης, οι Δημοτικοί Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019.

Μέσω της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου έχουν δοθεί οι απαραίτητες οδηγίες στους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων, προκειμένου να λειτουργήσουν το σύστημα θέρμανσης δύο ώρες πριν την εκκίνηση των μαθημάτων και να θερμάνουν επαρκώς τις αίθουσες που θα υποδεχθούν τους μαθητές μετά τις διακοπές των εορτών.

Advertisement