ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: μπορείτε να το δείτε εδώ: Ευχαριστήριο Δελτίο τύπου

 Ευχαριστήριο μήνυμα προς 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου

Οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Ιλίου ευχαριστούν θερμά τη διεύθυνση, το διδακτικό προσωπικό, τους μαθητές και τους γονείς από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου (Πριάμου 114) που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα συγκέντρωσης τροφίμων. Το προσωπικό των Δομών παρέλαβε από το σχολείο μια σημαντική ποσότητα τροφίμων, όπως ζυμαρικά, ρύζι, γάλατα, κριθαράκι κ.ά., τα οποία ήδη τακτοποιήθηκαν στα ράφια και θα διατεθούν για τα γεύματα του Κοινωνικού Συσσιτίου, αλλά και σε ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η προσφορά για ευάλωτες ομάδες από μικρά παιδιά αποτελεί κινητήριο δύναμη για να συνεχιστεί το δύσκολο έργο μας. Ευχαριστούμε για την έμπρακτη στήριξή σας!

___________________________________________________________________________________________    Η Δ/ντρια παραδίδει τις κούτες με τα τρόφιμα στην υπάλληλο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, την τελευταία ημέρα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν από τους μαθητές του σχολείου . Η ευαισθησία τους προς το κοινωνικό σύνολο, έχει ιδιαίτερη αξία και  μας εκπλήσσει ευχάριστα!

kp

Advertisement