Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου στην Πανελλαδική Εκστρατεία Let’ s do it Greece υπό την αιγίδα της Α. Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου. Με μεγάλη συμμετοχή γονέων, μαθητών , εκπαιδευτικών, ακόμη και γιαγιάδων ξεκίνησε η διαμόρφωση του αύλειου χώρου του σχολείου μας με σύνθημα:

«Γίνε η αλλαγή που περιμένεις».

Οι δράσεις ξεκίνησαν την Πέμπτη 4 Απριλίου και συνεχίστηκαν και την Παρασκευή 5 Απριλίου. Οι μαθητές καθάρισαν το χώρο  το πρωί και το απόγευμα συνεχίστηκαν οι δράσεις . Καθαρίστηκε και ανανεώθηκε με νέα φυτά ο κήπος των αρωματικών φυτών. έγινε περίφραξη με πλαστικά κάγκελα . Έγινε δεντροφύτευση   με καλλωπιστικά φυτά και εξωραΐστηκε η είσοδος του κτηρίου με κατασκευές  από ξύλινες παλέτες και διακόσμηση με γλαστράκια . Οι μαθητές έδωσαν χρώμα στο τσιμεντένια διαχωριστικά του κήπου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Γκόγκο Κώστα για τη στήριξη με τη χορήγηση αρωματικών φυτών, για να ανανεώσουμε τον κήπο μας και άλλων καλλωπιστικών φυτών. Η παρουσία του στη δράση μας μας τιμά!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σύλλογο Γονέων, στους γονείς και τους μαθητές που έδειξαν για ακόμη μία φορά ότι μπορούμε με συνεργασία να αλλάξουμε τα πάντα προς όφελος των παιδιών μας.

 

Advertisement