ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ

Συνεχίζουμε  και φέτος το 2019  τη συνεργασία μας με  τον οργανισμό της Λαϊκή Αλληλεγγύης  και συμμετέχουμε  στο δημιουργικό Σαββατοκύριακο τον  Μάη (18 & 19/5) στις κατασκηνώσεις του Δ. Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τη μεταφορά, την παρουσία γιατρού καθ’ όλη τη διάρκεια διαμονής, τη σίτιση, δημιουργικό πρόγραμμα από παιδαγωγούς και καλλιτέχνες με κυνήγι θησαυρού, ζωγραφική, μουσική, υποκριτική – θεατρικό παιχνίδι, γυμναστική, χορό και άλλες εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους. Δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς και κηδεμόνες.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε περίπου 50 παιδιά, ηλικίας 7 έως 12 ετών, κάτω από το σύνθημα: «Η αλληλεγγύη δεν είναι μόνο λόγια, αλλά και πράξεις». Τα παιδιά μαθαίνουν την αλληλεγγύη, τη συνεργασία και το σεβασμό μεταξύ τους, διασκεδάζοντας και δημιουργώντας.

Όσα παιδιά ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή έως 14/5 στη Δ/ντρια του σχολείου. Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν ως εθελοντές συνοδοί. μάγειροι, παιδαγωγοί, κοινωνικοί λειτουργοί και γενικών εργασιών, στη Δ/ντρια.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ

18 & 19 ΜΑΗ 2019

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Advertisement