ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά εντάσσοντας στο πλαίσιο των εξωσχολικών δραστηριοτήτων, όμιλο Ρητορικής. Σκέφτομαι, Εκφράζω, Επικοινωνώ…

Στόχος: η καλλιέργεια επιχειρηματολογικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων στους μαθητές μέσα από πλήθος ρητορικών παιχνιδιών. Δημιουργική έκφραση και φαντασία, επιχείρημα και αντίκρουση, νοηματική ανάγνωση και ύφος, ομαδικότητα και life skills (δεξιότητες ζωής) μα πάνω απ’ όλα “thinking out of the box”, να σκεφτόμαστε δηλαδή… «έξω από το κουτί»!
Απευθύνεται σε μαθητές Γ΄-Δ΄ ΚΑΙ Ε΄-ΣΤ΄ τάξεων . Αυτή τη στιγμή ο όμιλος λειτουργεί με ένα τμήμα στις 7.30μ.μ. κάθε Παρασκευή. Για την αποτελεσματικότερη λειτουργία και τον χωρισμό των μαθητών σε δύο τμήματα, προτείνονται οι παρακάτω ώρες:
Παρασκευή 7-8μ.μ: μαθητές Ε΄-ΣΤ΄
Παρασκευή 8-9μ.μ: μαθητές Γ’-Δ’
Προτείνονται οι παρακάτω ώρες από 1η Νοεμβρίου.
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται, να επικοινωνήσουν άμεσα μέχρι την Παρασκευή 25/10/19 για να γνωρίζουμε τη δυναμική των ομάδων.
*Δεχόμαστε και μαθητές που ενδιαφέρονται από άλλα σχολεία του Ιλίου, κατόπιν συνεννόησης. Σε περίπτωση που απόφοιτοι, μαθητές Γυμνασίου, ενδιαφέρονται παρακαλούνται να έρθουν σε επικοινωνία με την υπεύθυνη του Ομίλου ή την Πρόεδρο του Συλλόγου, κα Γκόγκου.
Τηλ. επικοινωνίας: 6979642191
κα. Λαμπρογεώργου Μαγδαληνή

Advertisement