Αγαπητοί γονείς, σε αυτή τη φάση και για την πιο οργανωμένη λειτουργία της εξ΄αποστάσεως ασύγχρονης εκπαίδευσης θα πρέπει να εγγράψετε τον κάθε μαθητή/μαθήτρια μας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://register.sch.gr/students/

Μετά την εγγραφή οι μαθητές/μαθήτριες θα αποκτήσουν ένα όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) με τα οποία θα μπορούν να συνδέονται σε δράσεις όπως η ηλεκτρονική τάξη, η επικοινωνία μέσω e-mail  με συμμαθητές και δασκάλους και πολλές άλλες.

Οι μαθητές/μαθήτριες με την βοήθεια των γονέων/κηδεμόνων μετά την απόκτηση λογαριασμού από το  ΠΣΔ  εισέρχονται για μια φορά στην πλατφόρμα που έχει επιλεγεί από τους εκπαιδευτικούς ώστε στη συνέχεια να γίνουν μέλη των ψηφιακών τμημάτων από τους εκπαιδευτικούς και τον Δ/ντή.

Είναι σκόπιμο πρώτα να διαβάσετε τις οδηγίες εγγραφής που υπάρχουν στον παραπάνω σύνδεσμο πριν προχωρήσετε στη διαδικασία και να φροντίστε να φυλάξετε τα στοιχεία που θα εκδοθούν.

Σας θυμίζουμε ότι ο σύνδεσμος για τα μαθήματα του σχολείου είναι ο ακόλουθος κι επειδή τα μαθήματα είναι ανοιχτά, ήδη τα παιδιά μπορούν να μπαίνουν χωρίς κωδικούς και να παίρνουν το υλικό χωρίς δυνατότητα να στέλνουν και να δέχονται μηνύματα από τον δάσκαλο/δασκάλα τους. Αφού μπαίνουν στο κάθε μάθημα θα κοιτάνε πάντα τα έγγραφα και τις ανακοινώσεις:

https://eclass.sch.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=8764

 

Advertisement