Αγαπητοί Γονείς ,

Μια νέα και ιδιαίτερη σχολική χρονιά ξεκινά!

Το κουδούνι θα χτυπήσει ξανά και το σχολείο θα γεμίσει  με παιδικές φωνούλες. Μέσα από τα λαμπερά μάτια των παιδιών θα πάρουμε τη δύναμη, το όραμα, την έμπνευση για μια ακόμα δημιουργική χρονιά. Θα προσπαθήσουμε και φέτος  να καταστήσουμε τη μάθηση ουσιαστική και ενδιαφέρουσα.

Εμπιστεύεστε στα χέρια μας τα παιδιά σας, ό, τι πιο πολύτιμο, αγνό και ωραίο έχετε κι εμείς καλούμαστε να τους μεταλαμπαδεύσουμε γνώσεις, ιδανικά και αξίες καθώς και να τα προστατεύσουμε όσο καλύτερα μπορούμε, ακολουθώντας τα «πρωτόκολλα» για την αντιμετώπιση του covid19. Εγώ προσωπικά και όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας θα είμαστε δίπλα τους και θα συνεχίσουμε με ζήλο και ευσυνειδησία να τα καθοδηγούμε και να τα προσέχουμε.

Ας συνεργαστούμε αρμονικά όλοι μαζί, γονείς και δάσκαλοι, για να δημιουργήσουμε μελλοντικούς πολίτες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και κοινωνική ευαισθησία, για να βάλουμε έτσι τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο. Η κοινή μας αγάπη για τους μαθητές του Σχολείου μας ας είναι ο φωτεινός φάρος όλων των προσπαθειών μας!

Η Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Advertisement