Σχολικό Έτος 2020-2021

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020 – 2021 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. για τους μαθητές/τριες της Α΄ τάξης στο προαύλιο του σχολείου και για τους μαθητές/τριες των υπόλοιπων τάξεων μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας.
Oι μαθητές/τριες θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο στις 8:15΄π.μ. φορώντας υποχρεωτικά μάσκα σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. και του Υ.ΠΑΙ.Θ και έχοντας μαζί τους νερό και φαγητό. Την ίδια ημέρα θα  παραλάβουν και τα βιβλία τους. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει όλοι οι μαθητές/τριες να έχουν μαζί την τσάντα τους.

Οι μαθητές/τριες των Α΄ και Β΄ τάξεων θα εισέλθουν και θα εξέλθουν από την είσοδο της οδού Πριάμου,  οι μαθητές/τριες των Γ΄ και Δ΄ τάξεων θα εισέλθουν και θα εξέλθουν από την είσοδο της οδού Αιακού και των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων θα εισέλθουν και θα εξέλθουν από την είσοδο της οδού Φιλοκτήτου.

Κατά την προσέλευση οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης θα παραμείνουν στο προαύλιο, για να χωριστούν σε τμήματα ενώ οι μαθητές/τριες των υπόλοιπων τάξεων θα κατευθυνθούν απευθείας στις τάξεις τους, εκεί όπου θα τους/τις υποδεχθούν οι δάσκαλοι/ες-υπεύθυνοι/ες των τμημάτων τους.
Ο Αγιασμός θα γίνει με τους μαθητές της Α΄ τάξης. Μετά το πέρας του Αγιασμού, μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας, δάσκαλοι/ες και μαθητές/τριες θα αναμένουν τον ιερέα για να ολοκληρώσει την τελετή. Στη συνέχεια θα αποχωρήσει το κάθε τμήμα σταδιακά και οι μαθητές/τριες θα παραλαμβάνονται έξω από την είσοδο του σχολείου από τους συνοδούς γονείς ή κηδεμόνες τους.

Το ολοήμερο πρόγραμμα θα λειτουργήσει από την Τρίτη 15-9-2020 με 2 τμήματα για όσους γονείς έχουν άμεση ανάγκη. (2 μέχρι στις 15.00 μ.μ. και ένα μέχρι στις 16.00.μ.μ.)

Η Πρωινή Ζώνη δε θα λειτουργήσει την εβδομάδα από 14-9-2020 μέχρι την Παρασκευή 18-9-2020, λόγω έλλειψης ωρών. Παρακαλούνται οι γονείς που θέλουν να μείνουν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο να ενημερώσουν τη Δ/ντρια τηλεφωνικώς ή με email. Κάνουμε ότι μπορούμε για να σας εξυπηρετήσουμε και ζητάμε την κατανόησή σας.

Όσοι γονείς επιθυμούν γονική άδεια, μπορούν να εκτυπώσουν τη συνημμένη αίτηση και να τη στείλουν με email στο σχολείο ώστε να είναι έτοιμη τη Δευτέρα.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση:

Σας ευχόμαστε μία δημιουργική χρονιά με  ασφάλεια !

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων
Η  Διευθύντρια του Σχολείου

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Advertisement