Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας,

Σας εύχομαι μια όμορφη και δημιουργική χρονιά!

 Όπως ήδη γνωρίζετε,  και αυτή η σχολική χρονιά ξεκινά ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19. Κατόπιν τούτου και ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς 2021-2022, ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 8:30 π.μ.,με εκπροσώπους εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών.

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο χώρο του σχολείου, χωρίς τσάντες, στις 8.15 π.μ. και θα αποχωρήσουν στις 9.30. π.μ. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική ενώ απαραίτητα πρέπει να έχει προηγηθεί ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) για κάθε μαθητή/τρια του σχολείου και η επίδειξη της σχολικής κάρτας στους εκπαιδευτικούς.

Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα, έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα.

Κατ’ εξαίρεση, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας κάθε σχολικής μονάδας ο πρώτος αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προσέλευση στη σχολική μονάδα. Ο δεύτερος έλεγχος, συστήνεται να διενεργείται την 3η ημέρα μετά τον πρώτο.

 Θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

Οι μαθητές/τριες θα μπορούν να εισέρχονται στον χώρο του σχολείου επιδεικνύοντας το χαρτί του αρνητικού self test.

 Η είσοδος των μαθητών γίνεται ως εξής:

Α’ και Β’ τάξη από την οδό Φιλοκτήτου,

Γ’ και Δ΄ τάξη από την οδό Αιακού  και

Ε’ και ΣΤ από την οδό Πριάμου.

Οι μαθητές κατά την είσοδο θα οδηγούνται προς τους εκπαιδευτικούς των τάξεών τους κατόπιν υπόδειξης.

Μόνο οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης θα έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν στον χώρο του προαυλίου και να παρακολουθήσουν τον Αγιασμό.

Οι υπόλοιποι μαθητές θα μπούνε στις τάξεις τους συνοδεία των εκπαιδευτικών τους. Οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές από τις  εισόδους, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, στις 9.30 π.μ.

Τα βιβλία θα μοιραστούν την Τρίτη γι’ αυτό οι μαθητές δεν θα φέρουν στον Αγιασμό τις τσάντες τους.

Οι γονείς/κηδεμόνες δε θα εισέρχονται για κανένα λόγο εντός του σχολείου κατά τη διάρκεια του Aγιασμού.

Για τη  χορήγηση γονικών αδειών  συμπληρώνετε την επισυναπτόμενη αίτηση   και την στέλνετε στο email του σχολείου.: mail@1dim-iliou.att.sch.gr

Την Τρίτη θα λειτουργήσει η Πρωινή Ζώνη και ο Ολοήμερο για όσους μαθητές έχουν πραγματική ανάγκη, μέχρι να στελεχωθεί το σχολείο με ώρες εκπαιδευτικών που αναμένουμε.

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια του σχολείου

Οικονόμου Σταυρούλα

Advertisement