Όπως ήδη γνωρίζετε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών που νοσούν από μία πολύ σοβαρή ασθένεια. Tο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου για μιά ακόμη φορά συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή, είναι πολλά παραπάνω. Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι ο τρόπος να ξαναγίνει ένα παιδί, παιδί.

Μέσω του προγράμματος Αστέρι της Ευχής, το οποίο υλοποιείται για 23η χρονιά με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων (αρ.πρωτ. Φ.2.1/ΜΓ/68152/126587/Δ7 & Φ.14/118351/ΦΔ/125759/Δ1) δίνεται η δυνατότητα σε κάθε μαθητή με το συμβολικό ποσό των 2€ να αποκτήσει το δικό του Αστέρι της Ευχής και να βοηθήσει ένα παιδί που μάχεται για τη ζωή του.  Το Κάνε-Μια-Ευχή θα συνεχίσει να αποτελεί φάρο ελπίδας & χαράς για τα παιδιά που δοκιμάζονται. Σε μια εποχή που ο φόβος της ασθένειας έχει επηρεάσει την καθημερινότητα όλων ζητάμε με ευγνωμοσύνη και σεβασμό την υποστήριξή σας. Εδώ και 23 χρόνια το Αστέρι της Ευχής έχει καταφέρει να συμβάλει στην υιοθεσία εκατοντάδων ευχών παιδιών. Όλοι μαζί και φέτος, γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και εθελοντές του οργανισμού θα καταφέρουμε με την προσφορά σας να στείλουμε το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα, αυτό της ζωής.

Advertisement