Το 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Τουρνουά Ανακύκλωσης Μπαταριών Συνεχίζεται!
Έφτασαν οι γιορτές! Μια ευκαιρία για ξεκούραση και ποιοτικό χρόνο με αυτούς που αγαπάμε. Για έναν Μεγάλο-μικρό κυνηγό όμως, οι γιορτές μπορούν να είναι η μεγάλη ευκαιρία που έψαχνε, για να μαζέψει ακόμα περισσότερες μπαταρίες και να βοηθήσει το σχολείο του να κερδίσει στο 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Τουρνουά Ανακύκλωσης Μπαταριών.
Αυτές τις γιορτές θυμίζουμε στα παιδιά να κρατήσουν τις άδειες μπαταρίες από παιχνίδια, λαμπιόνια και κάθε άλλο gadget, και να τις φέρουν μετά τις γιορτές στον κάδο ΑΦΗΣ του σχολείου τους.Έτσι θα βοηθήσουν το σχολείο τους να συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη συλλογή βάρους, να αναδειχθούν νικητές και να λάβουν ένα από τα δύο μεγάλα έπαθλα!
(βλ. εγκύκλιο Υ.Παι.Θ. με αριθ.Πρωτ. Φ.14/123039/ΦΔ/136954/Δ1)
1ο ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΑΘΛΟ:Κατασκευή rubber floor για το προαύλιο από ανακυκλωμένα υλικά.2ο ΕΠΑΘΛΟΑναδιαμόρφωση σχολικής αίθουσας πολυμέσων (laptop, οθόνη
τοίχου, προτζέκτορα, μικρόφωνο & ηχεία).ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟΌλοι οι μαθητές των νικητήριων σχολείων θα κερδίσουν από ένα
μπλουζάκι ενθάρρυνσης ανακύκλωσης.
Αν ακόμα δεν έχεις δηλώσει συμμετοχή για το σχολείο σου, δεν είναι αργά!Βρες τώρα τη φόρμα συμμετοχής, τους κανονισμούς, τουςόρους, τα έπαθλα, επιπλέον υλικά για την τάξη και όλες τιςπληροφορίες που χρειάζεσαι για τη δράση στο www.afis-kinigoi.gr ή πατώντας:
Advertisement