Αγαπητοί γονείς,

Καλή χρονιά με υγεία και την ελπίδα ότι θα είναι ο νέος χρόνος καλύτερος από τον περασμένο!

Όλοι οι μαθητές (εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι) θα προσέλθουν τη Δευτέρα 10-1-2022, με self test που διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις ώρες (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα. Στη συνέχεια ακολουθούνται αυτά που γνωρίζετε. Ο έλεγχος νόσησης διενεργείται δύο (2) φορές ανά σχολική εβδομάδα, για την Τρίτη και την Παρασκευή, αντιστοίχως. Ο έλεγχος διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις ώρες (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα.

Αναλυτικά:

Κατ’ εξαίρεση, την πρώτη μετά από διακοπές εβδομάδα λειτουργίας κάθε σχολικής μονάδας, ο πρώτος αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την πρώτη ημέρα προσέλευσης στη σχολική μονάδα.

Ειδικά, για το χρονικό διάστημα από την 10η Ιανουαρίου 2022 έως την 15η Ιανουαρίου 2022, ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος νόσησης διενεργείται τρεις (3) φορές τη συγκεκριμένη εβδομάδα, ήτοι για την Δευτέρα 10/1/2022, την Τρίτη 11/1/2022 και την Παρασκευή 14/1/2022 αντιστοίχως. Ο έλεγχος διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις ώρες (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα.

Θα παρακαλούσα όλοι να κάνετε τα self test στα παιδιά σας (Παρατηρήθηκε ότι μερικοί γονείς δηλώνουν αρνητικό χωρίς να κάνουν τον έλεγχο και αυτό με στενοχωρεί, γιατί βάζουν σε κίνδυνο όχι μόνο τα παιδιά τους αλλά και τα άλλα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς) και να τα δηλώσετε στο edupass. Οι μαθητές θα έχουν μαζί τους τη σχολική κάρτα. Αν δεν υπάρχει εκτυπωτής, σας παρακαλώ να το γράψετε σε ένα χαρτί. \

Επίσης, επειδή ο καιρός θα είναι άσχημος να μεριμνήσετε να είστε στην ώρα σας.

Advertisement