Έχουμε τη χαρά να ενημερώσουμε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, ότι το animation της περσινής μας Στ τάξης 2021-2022 «Νικηταράς Αθάνατος!!!», πήρε το τρίτο βραβείο στην κατηγορία Animation, στο διαγωνισμό Cinema Διαβασες;. Ο διαγωνισμός αυτός είναι από τους σημαντικότερους και διοργανώνεται από: την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας,την ΕΡΤ ΑΕ (Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση), το ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας) και την Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Πολλά μπράβο στους μαθητές μας που το έργο τους συνεχίζει να ταξιδεύει και να αναδεικνύει την ιστορία του σπουδαίου Έλληνα αγωνιστή της Επανάστασης του 1821 ως ένα τεκμηριωμένο animation Ντοκιμαντέρ.

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης 29 Σεπτεμβρίου και θα ειδοποιηθούν γονείς και μαθητές για πως θα παρευρεθούν στη βράβευση καθώς υπάρχει περιορισμός ατόμων.

Το λινκ του έργου είναι το ακόλουθο για όσους δεν το έχουν δει ή όσους θέλουν να το ξαναδούν:

https://video.sch.gr/asset/detail/WVaMklU8RXVJdjTcV4XXS8ne/QbJMV6vkRdgdlWoE4gFjcct

Advertisement