Από τη Δευτέρα 7 Μαίου 2018 έως και τη Δευτέρα 14 Μαίου 2018,  διεξήχθεισαν  τα σχολικά πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης,πετοσφαίρισης και ποδοσφαίρου για τα δημοτικά σχολεία του δήμου Ιλίου, που είχε οργανώσει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας με το αθλητικό τμήμα του δήμου Ιλίου.

Η συμμετοχή του σχολείου μας υπήρξε πολύ επιτυχής μιας και οι ομάδες μας κατέλαβαν την δεύτερη θέση στους ομίλους τους και στα τρία Αθλήματα.

Στις 7 και 8 Μαίου η ομάδα Μπάσκετ του σχολείου μας, κέρδισε τους 3 από τους 4 αγώνες  και για μία μικρή διαφορά δεν προκρίθηκε στους τελικούς.  Όλοι οι μαθητές που έλαβαν μέρος αγωνίστηκαν με ήθος και ευγενή άμιλλα.

Την Τετάρτη 9 Μαιου  έγινε το πρωτάθλημα βόλεϊ κοριτσιών. Η ομάδα βόλει του σχολείου μας, κέρδισε τους 2 από τους 3 αγώνες που έδωσε. Ένας πόντος στο τρίτο σετ του τελευταίου αγώνα τους στοίχισε την είσοδο στους τελικούς Η περίσσια δυνάμεων και η αγωνιστικότητα που επέδειξαν και στους τρεις αγώνες οι μαθήτριες έχουν χαρακτεί στη μνήμη όλων μας.

Την Παρασκευή 11 Μαΐου διεξάχθηκε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Το σχολείο μας έδωσε 3 αγώνες , κέρδισε τους 2 και  δεν προκρίθηκε στους τελικούς. Παρόλα αυτά έπαιξε όλους τους αγώνες με ομαδικότητα και οι μαθητές έκαναν άριστες εμφανίσεις.

 Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές των  ομάδων του σχολείου μας, καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες!!!

Advertisement